KozanKozan HaberKozan GuncelKozanda YangınKozan Nöbetçi EczanelerKozan Şehit HaberiKozan Hava DurumuKozan Son Dakika
DOLAR
38,1008
EURO
43,4851
ALTIN
4.076,20
BIST
9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana
Açık
28°C
Adana
28°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
SON DAKİKA
14:59 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’a Bölgemizdeki Don Olayıyla İlgili Bilgi Verildi
14:56 Zirai Don Üreticinin Kabusu Oldu: Osmaniye ve Adana da Destek Listesine Alınmalı
10:10 İmamoğlu’nda Terör Örgütü Üyesi Şahıs Yakalandı
10:05 Cumali Timi’den Acı Haber Geldi.
18:46 Harun Abdullah Baysal’dan Eğitime Ziyaret
13:00 Kozan’da Motosiklet Traktöre Çarptı 1 Kişi Yaralandı
18:03 Kozan’da Güvenlik Uygulamaları Uyuşturucu Taciri Yakalandı, Çok Sayıda Araç Men Edildi
17:26 Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir: Kuraklık ve Don Felaketi İlçemizi Vurdu
21:21 Kozanda Silahla Vurulan 1 Kişi Yaralandı
13:17 Kozan Canlı Hayvan Pazarı Açıldı.
14:37 Radyo Sis Ekibinden Kozan Emniyet Müdürlüğüne Polis Haftası ziyareti
11:13 Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Yılı Kozan’da Törenlerle Kutlandı
18:41 MUSTAFA KANDEMİR LİMON ÜRETİCİLERİ İÇİN ANKARA’DA
16:32 Av. Ali Özkan, Silivri Cezaevinde Cumhur İttifakı Hariç Herkes Tutuklu.
14:35 KOZAN’DA YÜRÜTÜLEN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMALARINDAN HALK MEMNUN
08:59 CEYHAN’DA KORKUDAN DEPREM
08:55 Kozanda Trafik Kazası 2 Yaralı
12:46 Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi Yapıldı
18:49 KOZAN’DA CENAZEDEN DÖNEN AİLE DAĞILCAKTA KAZA YAPTI 7 YARALI
13:29 TRAFİK KAZASINDA HAYATLARINI KAYBEDEN AİLE TOPRAĞA VERİLDİ
13:06 KOZAN’DA TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ ÖLDÜ 10 KİŞİ YARALANDI
08:25 Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir’den Boykot Çağrısına Tepki
09:49 Ramazan Bayramı tatilinin ilk üç gününde yollarda yaşanan trafik kazaları
13:16 Gelenek devam ediyor çocuklar mutlu oluyor
21:37 KOZAN ADANA YOLU TRAFİK KAZASI 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
16:51 Şakanın Sonu Ölüm Getirdi
00:14 Kozan’da Güven Uygulamaları
18:33 KIRAN KIRANA MÜCADELE KOZANSPOR GALİP 
19:13 KOZANSPOR’DA BAKLALI MAÇI PRİMİ EVA İNŞAAT’TAN 
09:24 Kozan’da Güven Uygulamaları
10:33 Kozan’da Hurdacıda Yangın Çıktı
14:30 Kozan’da Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı
14:21 İstanbul Gümrük Fuarı Kozan’da Açıldı
14:16 Aladağ’da 10 Yaşındaki Derya Okulda Sobadan Yandı 
13:22 Kozan’da Camide Silahlı Saldırı
16:03 Yanarak Gelen Araca Yusuf Baysal Petrol Ofisi Çalışanları Müdahale Etti
17:08 Üniversite Kavşağında Kaza Anı Kameraya Yansıdı 2 Kişi Yaralandı  
14:06 Kozan’da Güven Uygulamaları
18:07 Kozanlı Genç Kazada Hayatını Kaybetti 
21:52 Kozan Tugva İlçe Temsilcisi Alparslan Oruç
18:58 Kozan Ticaret Odası’nda Gündem: Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele
18:28 Ramazan Pidesi 25 TL Oldu
10:17 Kozan’da İnşaattan Kafasına Tahta Parçası Düşen İşçi Yaralandı
12:35 1. SAİMBEYLİ KAYAK ŞÖLENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ!
16:34 Kozan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nde başkanlık seçimi gerçekleştirildi.
16:21 Göller Yaylasında Aşırı Buzlanma Meydana Geldi
16:43 İMAMOĞLU’NDA 150 BİN ADET BOŞ MAKARON ve 280 BİN ADET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
14:30 SAİMBEYLİ İÇİN ORTAK AKIL ARTIK DEVREDE
13:56 Demo
13:43 “GAZZE’Yİ CEHENNEME ÇEVİREMEYECEKSİNİZ”
13:25 BAHÇEDE ÇALIŞAN VATANDAŞ ÇAPA MAKİNESİNE AYAĞINI KAPTIRDI
12:09 Fekeli Madenci Hayatını Kaybetti
20:54 Kozan’da Trafik Kazası 3 Yaralı
10:25 KOZANSPOR KİŞİLERİN DEĞİL, ŞEHRİN TAKIMIDIR KOZANSPOR’UMUZA SAHİP ÇIKALIM
10:22 Kozan’da Güven Uygulamaları Kapsamında Şok Uygulamalar
18:43 Elektrik Çarpması Sonucu 1 Kişi Yaralandı
17:54 Kozan’da Güven Uygulamaları
13:19 BAŞKAN ATLI : ”KOZANSPOR’UN YANINDAYIM”
20:25 İmamoğlu Belediye Başkanın Bulunduğu Araca Silahlı Saldırı Düzenlendi
21:19 Kozan’da Trafik Kazası 4 Yaralı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor

Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor
18.11.2021
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi.

KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR

Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi.

ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.

Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu.

KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”

 

Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi.

Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor  Başkan Zeydan Karalar, yol yapım ve altyapı çalışmalarını bizzat denetliyor  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi. KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi. ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.  Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu. KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”  Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi. Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor  Başkan Zeydan Karalar, yol yapım ve altyapı çalışmalarını bizzat denetliyor  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi. KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi. ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.  Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu. KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”  Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi. Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor  Başkan Zeydan Karalar, yol yapım ve altyapı çalışmalarını bizzat denetliyor  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi. KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi. ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.  Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu. KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”  Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi.

Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor

 

Başkan Zeydan Karalar, yol yapım ve altyapı çalışmalarını bizzat denetliyor

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi.

KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR

Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi.

ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.

Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu.

KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”

 

Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi.

Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor  Başkan Zeydan Karalar, yol yapım ve altyapı çalışmalarını bizzat denetliyor  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi. KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi. ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.  Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu. KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”  Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi. Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor  Başkan Zeydan Karalar, yol yapım ve altyapı çalışmalarını bizzat denetliyor  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi. KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi. ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.  Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu. KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”  Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi. Adana’nın dört bir yanında altyapı ve yol çalışmaları sürüyor  Başkan Zeydan Karalar, yol yapım ve altyapı çalışmalarını bizzat denetliyor  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için planlanan ve yapımı süren yeni yollarda denetleme ve incelemeler bulundu. Yapımı devam eden Ahmet Zenbilci Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogara kadar uzamasını sağlayacak Ray Sokak’taki çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar,  bu bölgede süren yağmur suyu tahliye hattı çalışmalarını da denetledi. Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarını da denetledi. KANALİZASYONLAR 12 ARAÇLA TEMİZLENİYOR Kazım Karabekir Mahallesi’ne yağmur suyu tahliye hattı da döşendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda ekiplerimiz kanalizasyon hatlarını temizliyor. Kışın yoğun yağmurda evleri su basmaması için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta da Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan, PTT ve diğer mahallelerimizde kanalizasyon temizliği yaptık. Ekipler temizlik esnasında kanalizasyonları tıkayan malzemeler ve eşyalar çıkarıyor. Kanalizasyon tıkanınca hem koku yapıyor, hem de yoğun yağmurlarda  su baskınlarına neden oluyor. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Ekiplerimiz 12 kanalizasyon temizleme makinesi ile harıl harıl çalışıyor” dedi. ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Ray Sokak’ta süren yol yapım ve yağmur suyu tahliye hattı döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın çeşitli noktalarında trafiği rahatlatmak için, alternatif yollar üzerinde çalışıyoruz. Eski adıyla Ray Sokak’ta, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamında çalışmalarımız sürüyor. Niyetimiz Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogarın arkasına kadar uzatarak D-400’e paralel bir yol yapmak.  Doğu-Batı hattında önemli bir yol olacak. Ayrıca Denizli, Narlıca, Fevzipaşa ve Yeşilevler mahallelerinde yağmur yağdığında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da sorununu çözmek istiyoruz.Şu anda Denizli ve Narlıca için yağmur suyu tahliye hattı döşüyoruz. 2000’lik borular kullanıyoruz. Yolu asfaltlamadan önce altyapıyı da tamamlama amacındayız. Yoğun yağmur yağdığında mahallelerde oluşan mağduriyeti gidermek gerekiyor. Bu hat yapıldıktan  sonra mahallelerin arasındaki hatlar da döşenecek. Akabinde Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinin yağmur suyu hatları buraya bağlanacak” diye konuştu. KOZAN YOLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK Yapımı süren Ahmet Zenbilci Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Burası Sarıçam’ın trafiğini rahatlatacak bir çevre yolu. 25-30 milyon lira tutarında maliyeti olacak. Burası tamamlanınca Buruk Mezarlığı’na gidenler, otobandan Buruk Mezarlığı’nın arkasından çıkabilecek. Ya da Kozan ve diğer ilçelere gidenler bu yolu kullanacak. Kozan Caddesi’ndeki trafiğin üçte birinin buraya kayacağını düşünüyoruz.”  Başkan Zeydan Karalar, hizmet incelemesi ve denetlemesi yaptığı mahallelerde, esnaf ve halkla da bir araya gelerek, sohbet etti, sorun dinledi.

SedixWeb