Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Ankara’da düzenlenen *“MHP Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”*na katıldı. Türkiye genelindeki MHP’li belediye başkanlarının bir araya geldiği toplantı, yerel yönetimlerin mevcut durumu, üretken belediyecilik anlayışı ve hizmet vizyonunun ele alındığı önemli bir buluşma olarak öne çıktı.
Toplantıda, MHP’li belediye başkanlarının vatandaş odaklı, milli ve manevi değerlere bağlı belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmek, belediyelerin hizmet kalitesini artırmak ve yerel yönetimlerde dayanışmayı pekiştirmek amacıyla çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu.
Belediye Başkanı Mustafa Atlı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada MHP’nin “Üretken Belediyecilik” vizyonuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
> “Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır.
Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımcısıdır.
Bizler, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yolda, vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”
Atlı ayrıca, toplantının belediye başkanları arasında fikir alışverişi ve tecrübe paylaşımı açısından son derece verimli geçtiğini belirterek, Kozan’da üretken, adaletli ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini ifade etti.
Genel Başkan Devlet Bahçeli, toplantıda yaptığı konuşmada, belediye başkanlarına halkın gönlüne dokunan, ahlaklı, dürüst ve fedakâr hizmet anlayışını sürdürme çağrısında bulunurken, yerel yönetimlerin ülkenin sosyal dokusunu güçlendirmedeki önemine dikkat çekti.
Toplantı, MHP Genel Merkezi’nde yapılan kapanış konuşmaları ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
#KozanBelediyesi #MustafaAtlı #DevletBahçeli #MHP #ÜretkenBelediyecilik #İstişareToplantısı #Kozan #YerelYönetimler