Yusuf Baysal Şirketler Grubu Çalışanlarıyla İftar Programında Buluştu
Adana’nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren Yusuf Baysal Şirketler Grubu, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla çalışanları ve davetlilerle iftar programında bir araya geldi.
Kozan Koleji’nde düzenlenen iftar programına Yusuf Baysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Sami Baysal, Ali Baysal, şirket çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda misafirler ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı.
İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirterek bu anlamlı akşamda çalışanlarıyla aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Baysal, konuşmasında tüm davetlilerin Ramazan ayını tebrik ederek yaklaşan Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.
Hilmi Baysal, programa katılan misafirlere ve çalışanlara teşekkür ederek, şirket olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini, bu tür organizasyonların da çalışanlar arasındaki dayanışmayı güçlendirdiğini söyledi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programında davetliler sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı. Program, yapılan duaların ardından hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.
İftar programı, hem çalışanlar hem de davetliler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Yusuf Baysal Şirketler Grubu’nun düzenlediği organizasyon Ramazan ayının birlik ve paylaşma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#

0-0x0-0-0#