Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, cuma namazının ardından ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelirken, daha sonra mahalle muhtarlarıyla birlikte sıcak havaya rağmen asfalt çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerini ziyaret etti.
Başkan Atlı, Hacıuşağı, Taş ve Yarımoğlu mahalle muhtarlarıyla birlikte asfalt serme çalışmalarının devam ettiği bölgede incelemelerde bulundu. Çalışanlarla sohbet eden Atlı, zorlu hava şartları altında görev yapan personele kolaylıklar diledi.
ASFALT EKİBİNE İKRAMİYE MÜJDESİ
Kozan’ın ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için yoğun mesai harcayan asfalt ekibine teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Atlı, çalışmaların tamamlanmasının ardından ekibe ikramiye verileceğinin sözünü verdi.
Belediye çalışanlarının ortaya koyduğu emeğin kıymetli olduğunu belirten Başkan Atlı, şu ifadeleri kullandı:
“Alın teriniz, emeğiniz ve Kozan’ımıza kattığınız değer bizim için kıymetli. Özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyor, Allah hepinizden razı olsun.”
Başkan Atlı’nın ziyareti, belediye personeliyle gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.
#Kozan #MustafaAtlı #KozanBelediyesi #AlınTeri #BirlikteKozan